Kuukausilahjoitus auttaa syrjäytyneitä ja vähävaraisia

Hyväntekeväisyyttä voi tehdä monella tapaa. Yleisesti ottaen siitä puhuttaessa tarkoitetaan toisen auttamista, ja sen voikin kohdistaa lapsiin, vanhuksiin, sairaisiin, eläimiin, luontoon, tieteeseen ja tutkimukseen tai oikeastaan melkeinpä mihin vain. Säätiöitä löytyy monia, ja varmasti myös sellaisia jotka ovat lähellä omaa sydäntä ja arvoja. Toisten auttaminen tehdään ilman, että omaa etua tavoitellaan. On olemassa erilaisia keinoja, kuinka hyväntekeväisyyttä voidaan harjoittaa, ja usein se tehdään vapaaehtoistyön tai raha- tai tavaralahjoitusten muodossa, kohteesta riippuen. Tässä kirjoituksessa tahdonkin käydä läpi kuinka tehdä kuukausilahjoitus, ja kuinka sellaiset voivat auttaa muita. 

Kuukausilahjoitus tehdään helposti suoraveloituksena

Kaikista suosituin tapa hyväntekeväisyydessä ovat rahalliset lahjoitukset joita tehdään eri säätiöille, kuten Pelastusarmeija. Kuukausilahjoitus voidaan hoitaa niin, että se tehdään esimerkiksi muutaman kuukauden ajan, tai voi se olla myös jatkuvaa niin kauan aikaa kunnes sen peruu. Tällöin rahalahjoitus menee usein suoraveloituksena lahjoittajan tililtä. On myös todettu, että kuukausilahjoitus on kertalahjoitusta kannattavampi, vaikkakin jokainen lahjoitus on hyödyksi sekä hieno teko - riippumatta siitä, kuinka usein se tehdään tai minkälaisesta rahasummasta on kyse. Kuukausilahjoitus valitsemalleen säätiölle on helppo aloittaa ottamalla heihin yhteyttä suoraa puhelimitse tai sähköpostitse, mutta myös säätiön nettisivuilta voi löytyä valmis lomake jonka voi täyttää. Usein ensimmäisen laskun jälkeen voidaan tehdä E-lasku, jolloin raha lähtee suoraa säätiön tililtä kuukausittain.

Lahjoituskohteita löytyy monia 

Kuukausilahjotus on aina hieno keino ottaa osaa toisen elämään, joka saattaa kärsiä sairaudesta, vähävaraisuudesta tai syrjäytyneisyydestä. Suomesta löytyy monia järjestöjä jotka ovat keskittyneet eri kohderyhmiin niin Suomessa kuin myös ulkomailla, niin ihmisin kuin eläimiinkin. Jokainen lahjoitus on askel kohti heidän parempaa tulevaisuutta. Osa järjestöistä tarjoaa myös erilaisia vaihtoehtoja, kenelle lahjoittaa. Sen avulla mikäli jokin tietty järjestö ja heidän arvot vastaavat omiasi, voidaan heidän hyväntekeväisyyskohteista etsiä sellainen, joka on lähellä omaa sydäntä ja jota kohtaan löytyy halu auttaa. Sen lisäksi että valitaan kuukausilahjoitus, voidaan myös harjoittaa esimerkiksi kummitoimintaa joka on lapsiin kohdistettua - Tämä auttaa heitä valmistautumaan elämään ja voidaan sen avulla myös parantaa heidän mahdollisuuksiaan koulunkäynnin suhteen.


jaa